Kun olet valinnut pääsivun vasemmalta menusta KESKUSTELU, avautuu tällainen:

Valitse sitten keskustelualue, esimerkiksi klikkaa kohtaa:
"Yleinen keskustelu"

Tulee luettelo keskustelun otsikoista:

Jos haluat aloittaa keskustelun aiheesta, joka ei ole jatkoa millekään otsikolle, avaa "Lisää uusi aihe"

Jos haluat lukea viimeisimmän viestin tämän otsikon alta, klikkaa "näytä viesti"-kohtaa.
Jos haluat lukea otsikon sisältämän keskustelun alusta alkaen, klikkaa otsikkoa eli tässä kuvassa "Elämän tarkoitus"-kohtaa.

Kun olet avannut viestin katseltavaksi, on viestin alla kohta "Korjoita keskusteluun", jota klikkaamalla pääset osallistumaan keskusteluun eli kirjoittamaan oman vastauksesi tai kommenttisi aiheeseen.

Kirjoita teksti avautuvaan kirjoitusikkunaan ja klikkaa: "Lähetä vastaus"-nappia.

Omaa viestisi tulee nyt näkyviin keskustelussa.

Jotta voisit vielä muokata omaa viestiäsi, on viestin alla linkki: "Muokkaa viestiä". Sitä klikaamalla viestisi avautuu muokkaustilassa:

Jos korjaat tekstiä ja klikkaat "Tallenna", tulee viestisi julkiseksi korjatussa muodossa.
Koko viestisi voi myös poistaa "poista viesti"-linkillä.
"Peruuta" palauttaa näytön takaisin viestiketjuun muuttamatta viestiä.